Jubileumdisco voor jongeren met een beperking

Gepubliceerd: 6 november 2016

Thema: Hollandse avond

Vrijdag 22 oktober 2016 was het zover. De 10e disco voor jongeren met een beperking. Vijf jaar geleden is in het kader van NL-doet door een aantal enthousiastelingen van PG Trynwalden de eerste disco voor jongeren met een beperking georganiseerd. Samen met de jongeren van Rock Solid wordt vanaf die tijd twee keer per jaar een disco georganiseerd.
De doelgroep zijn zorgboerderijen die voornamelijk uit de directe omgeving komen.

Om 19:30 uur kwamen de eerste jongeren met hun begeleiders in ‘oranje’ en ‘rood wit blauw’ binnen. Nadat ze hun naam hadden opgegeven voor de verloting, konden ze met verf een vingerafdruk op een mooi schilderij ‘Hollandse avond’ plaatsen. Daarna kon iedereen naar de disco. De disco stond onder leiding van DJ Hans, die er weer een mooie avond van maakte. Er werden diverse Hollandse liedjes gespeeld en de mensen gingen helemaal uit hun dak. Tussen de liederen door werden er prijzen verloot.

Het mooie van zo’n avond is dat de jeugd van Rock Solid helemaal integreert met de jongeren van de zorgboerderijen, waardoor de afstand kleiner wordt.
Als jullie op deze link klikken 2016 Disco foar minsken mei in beheining zien jullie veel foto’s voorbij komen, veel plezier met het bekijken hiervan. (met dank aan Oane Dijkstra)

Al met al was het weer een bijzondere avond. We kijken weer uit naar de volgende disco volgend jaar.

Werkgroep Disco

Reacties zijn gesloten.